Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не успя да се пребори с

...
Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не успя да се пребори с
Коментари Харесай

Малкото ангелче Виви загуби битката с рака

Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не съумя да се пребори с подлата болест рак и отлетя на небето. Тъжната вест споделиха в обществените мрежи хората, които бяха неразделно до момиченцето през тежките месеци на същинска битка за живот, съобщава glas.bg

" С голяма тъга Ви оповестявам, че Виви не съумя да се пребори. Малко по-рано през днешния ден умря. Лекарите направиха всичко по силите си, само че по този начин е трябвало да бъде. Не бих желала това да се трансформира в насълзен пост, под който да текат хиляди съболезнования и плачещи емотикони. По-скоро желая да Ви припомня да цените всеки ден с обичаните Ви хора, тъй като никой не знае какво му е отредено.

Запомнете Виви такава, каквато беше – чаровна, интелигентна и добра. Помнете всички прелестни мигове с нея, тъй като тя беше тук да ни покаже какво е същинска Любов. Благодарим от сърце за поддръжката и всички дарени средства.

Ще Ви помоля за схващане - дано уважим родителите и околните в този миг. За тези, които я познаваха - в случай че желаете, споделете тук всички радостни моменти, които сте имали с нея. Споделете фотоси, писма и прекарвания. Нека я изпратим с прекрасен спомен, имам вяра, че тя би се радвала ", написаха във фейсбук страницата „ Бъдеще за Виви “.

" Имах щастието да бъда нейната учителка. Очарователна, артистична, възторжена, бунтовна, вулкан от страсти. Дух мощен и непреклонен. Воля, каквато малко зрели хора имат. Щедро сърце.

Такава ще я помним. Прощавай, мое малко детенце ", показа тъгата си учителка на Вивиян.

" Да почива в мир този безоблачен ангел! Тази чутовна битка се оказа непостижима за тази нежна, тази дребна порцеланова кукличка, която все пак се бореше с цялото си създание ".

Вивиян беше единствено на 7 години. Беше обградена от доста другари, с които обожаваше да играе. В свободното си време обичаше да рисува, да реди пъзели и да плува.

Животът й беше пълностоен и хубав досега, в който се откри, че страда от невробластом в 4. етап.

Последваха две животоспасяващи интервенции – една за премахване на тромба и втора за унищожаване на целия ляв бъбрек със слезката и по-голямата част от тумора. След направените проучвания се открива новообразувал се тромб, както и голям брой метастази в белия дроб и няколко в два абдоминални лимфни възела. Детето беше пренасочено за лекуване в Детско онкологично поделение в УМБАЛ „ Царица Йоанна “ – ИСУЛ.

През цялото това време Виви не се предаваше. Тя посрещаше всички тежки интервенции с усмивка, тъй като фантазията й беше да стане доктор, който избавя животи. 
Вчера положението на Виви внезапно се е влошило и тя е била преместена в реанимация. Преди часове дребното ангелче отлетя на небето.
Спи умерено безконечния си сън, благо дете! 

Екипът на " Петел " изрича съболезнования на роднините на детенцето.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР